top of page
Yazarın fotoğrafıBi Moda Hayat

İzlanda Mirası ve Sürdürülebilirlik: 66°North'tan Yenilikçi Kría Koleksiyonu

İzlanda'nın önde gelen dış giyim markalarından biri olan 66°North, teknik dış giyim dünyasında sürdürülebilirlik ve yenilikçilikteki öncü konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Marka, ölü kumaşlara ve fazla malzemelere odaklanarak yeni Kría Koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Geçen yılın ürünlerinden arta kalan Polartec polar kumaşlarından üretilen yeni Kría kapsülü, 90'ların mirasından ilham alan tasarımları, ürünü veya materyalleri asla atmama konusunda uzun vadeli dairesel bir taahhütle birleştiriyor.




Kría Koleksiyonu, markanın geçmişine bir gönderme yaparak adını İzlanda'nın kıyılarında yaşayan Arktik sumrudan alıyor. Doksanlı yıllarda ortaya çıkan bu miras koleksiyonu, yeniden tasarlanarak günümüzde de tüketiciyle buluşuyor. Yenilenen Kría, üretim sürecinde köklerini fazla ve ölü kumaşlarda buluyor, böylece sürdürülebilirliği merkeze alıyor.


66°North Marka Başkanı Bjarney Harðardóttir, Kría Koleksiyonu hakkında şunları söylüyor:

"Kría koleksiyonumuz, 66°North'un ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Ürünler sadece teknik açıdan üst düzey değil, aynı zamanda moda ve işlev arasındaki boşluğu eğlenceli ve şık bir şekilde dolduruyor."

Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında, SS23 iş birliği koleksiyonunda ilk kez tanıtılan ve Ganni'nin kısaltılmış siluetiyle geri döndüğü, Polartec polar kumaştan üretilmiş kısa fermuarlı polar kazak ve Kría Ceket bulunuyor. Tüm bu parçalar, markanın kendi fabrikalarında üretildiği için en yüksek kalite ve dayanıklılık standartlarına sahip.



66°North'un sürdürülebilir üretim yaklaşımı, markanın uzun yıllardır var olan bir geleneği. Fabrikada toplanan arta kalan Polartec kumaşları, dayanıklı ve uzun ömürlü giysilerin üretilmesi için kullanılmakta. Bu da markanın çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir şekilde üretim yapma taahhüdünü yansıtıyor.


Yeni Kría Koleksiyonu, hem günlük giyim için pratik parçaları hem de festival sezonu için şık seçenekleri bir araya getiriyor. Koleksiyon, 1 Nisan itibariyle hem çevrimiçi hem de 66°North mağazalarında tüketicilerle buluşmaya başlayacak.


Sürdürülebilirlik ve yenilikçilik konusunda öncü olan 66°North, Kría Koleksiyonu ile moda dünyasında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.


'Kría' koleksiyonunun fiyatları 75 ila 425 pound / 95 ila 535 ABD doları arasında değişmekte.



66°North 'Kría' ölü stok koleksiyonu Kredi: 66°North


66°North 'Kría' ölü stok koleksiyonu Kredi: 66°North


66°North Hakkında


Sertifikalı bir B Corporation, 66°North, 1926'dan bu yana çok amaçlı, dayanıklı parçalar üreten İzlandalı bir dış giyim şirketidir. İzlanda, doğayla bağlantılı, olağanüstü, günlük bir hayat yaşayan ve imkansız zorluklarla iyimserlik, neşe ve mizahla yüzleşen   bir insan ruhuna sahiptir.   . 66°North, Kuzey'in gücünü ve güzelliğini   ürünleriyle dünyaya taşıyor. Bu, aksi takdirde mümkün olmayan yerde yaşamı ve aktiviteyi mümkün kılan giysiler ve buzullarımızın, hava koşullarının ve doğal manzaramızın iklim değişikliğinin dramatik tehdidi altında olduğu   bir zamanda Kuzey'i koruyan ve koruyan iş uygulamaları anlamına gelir.   66°North,   döngüselliğe bütünsel bir yaklaşım uygulayan, karbon nötr bir işletmedir. Daha fazla bilgi için 66north.com'u ziyaret edin .

Comments


Top Stories

1/24
bottom of page